Meteen naar de inhoud

About me

Yes, wat heb ik zoal gedaan? Laat ik, zakelijk gezien, beginnen bij het mooie begin…

Als kleine jongen stond ik met m’n opa op de markt te verkopen. Vanaf dat moment loopt het salesvak als een rode draad door m’n leven. Ik verkocht spijkerbroeken als weekendbaantje. Na m’n studie Procestechniek en Bedrijfskunde werd ik sales engineer binnen de Industriële Automatisering.

Weer een paar jaar later, en na een aantal verschillende commerciële rollen,  begon ik bij Dell als accountmanager, maar al vrij snel werd ik sales manager. Ruim 16 jaar heb ik bij dit fantastische bedrijf gewerkt. Ik heb Dell zien veranderen en helpen veranderen van ‘one big mean selling machine’, een ‘boxmover’ naar een solutionselling-organisatie. Ik heb Dell (met vele anderen) veranderd van een direct-sales organisatie naar multi-channel sales organisatie. Ik heb genoten van de sales gedrevenheid en daaraan ook mijn eigen invulling gegeven. Ik heb diverse transformaties van dichtbij meegemaakt en daarin weer mijn eigen bijdrage geleverd. Ik heb de impact gezien van diverse overnames en integraties vormgegeven op lokaal niveau. Ik kijk met trots terug op de teams die ik gebouwd heb en het succes wat we gezamenlijk hebben behaald.

Van begin 2021 tot afgelopen zomer heb ik met evenveel plezier en passie gewerkt bij NorthC Datacenters. Bij NorthC kreeg ik de kans om een partner programma en channel organisatie van de grond af aan op te bouwen. Een fantastisch avontuur, binnen een jaar hadden 50 partners zich aangemeld. Hoe en waarom? Ik vertel er graag meer over!

Momenteel ben ik naast Sales en Channel consultant actief met een start-up. Hoe kan het anders; ook bij deze start-up geef ik invulling aan alle commerciële zaken. Ik sta, zoals het heet, volop met m’n poten in de klei. Bouwen, bouwen en nog meer bouwen!